sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Uuniperunat


Pienet uuniperunat sopivat alkupaloina tarjottaviksi tai iltapalaksi hyvän valkoviinin kera. Täytteitä voit vaihdella oman makusi mukaan. 

Noin 12-15 kpl pieniä jauhoisia perunoita (esim Pito) 
noin 150g kylmäsavulohta viipaloituna
1 prk smetanaa
2 pientä punasipulia
tuoretta tilliä
karheaa merisuolaa

Levitä merisuola uunipellille. Pese perunat tarvittaessa ja asettele ne suolapedille. Paista 225 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tee perunoihin viillot varoen kuumaa höyryä. Asettele viiltoihin lohipalat, smetanaa, pala punasipulia ja ripottele lopuksi päälle hienonnettua tilliä.

Juomasuosituksena ranskalainen Alcasen valkoviini Gisselbrecht Riesling Tradition 2012, 11,99€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...