Riisipuuron voi nauttia monella eri tavalla. Paahdetut mantelilastut ja granaattiomena sopivat riisipuurooon mainiosti.
puuroriisiä
vettä
maitoa
nokare voita
suolaa
puolikas granaattiomena
noin 1 dl mantelilastuja
luomu ruokokidesokeria
kanelia
Keitä puuro pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää puuroon lopuksi pieni nokare voita makua antamaan. Paahda kuivalla paistinpannulla mantelilastuihin vaaleanruskea väri, varo polttamasta. Kaiverra varovasti esimerkiksi lusikalla granaattiomenan sisällä olevat punaiset siemenet irti kennomaisesta osasta. Sekoita 2-3 ruokalusikallista sokeria ja 1 ruokalusikallinen kanelia keskenään. Ripottele puuron päälle kanelisokeria, paahdettuja mantelilastuja ja lopuksi granaattiomenan siemeniä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti