perjantai 19. syyskuuta 2014

Ravintola Storyn lounas


Uusi lempiravintolani Helsingissä ravintola Story sijaitsee juuri uudelleen avatussa Vanhassa kauppahallissa. Storysta löytyy mutkatonta ruokaa, jonka tekemisessä hyödynnetään kauppahallista löytyviä raaka-aineita. Ravintolan taustalta löytyy neljä alan huippuammattilaista. Teemu Aura tunnetaan Demo- ja Grotesk-ravintoloista. Aura ja Markus Hurskainen pyörittävät yhdessä Patisserie Teemu&Markusta. Anders Westerholm ja Matti Sarkkinen omistavat Sushibar+Wine- ja Vin Vin-ravintolat sekä viinitukku Viinitien. Ravintola tarjoaa kahvila- ja konditoriatuotteita suoraan Teemun ja Markuksen leipomosta ja pientilaviinit ovat huolella valittuja.






 Storyn hampurilainen (Helsingin paras?)


 Katiskasta tehdyt valaisimet sopivat kauppahallin korkeaan tilaan erinomaisesti. 


Ruoka oli herkullista ja valmistettiin paikan päällä hallissa. Raaka-aineet olivat selvästi laadukkaita. Viinilista miellytti myös kovasti. Kerrassaan erinomainen konsepti. Ravintola on auki perjantai- ja lauantai-iltaisin pidempään muun kauppahallin jo sulkeuduttua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...