Kuopiolainen ravintola Os on grillannut kesän ajan Kuopion matkustajasatamassa Cafe Sataman terassilla. Heillä on käytössään ainutlaatuinen Josper-puuhiiligrilli. Kyseinen grilli on suosittu erityisesti Espanjan lukuisissa Michelin-ravintoloissa ja Suomesta niitä löytyy toistaiseksi vain muutamia. Grilli antaa ruoalle täysin ainutlaatuisen maun. Olemme käyneet nauttimassa grillin antimia jo pariin otteeseen kesän aikana. Ylhäällä kuvassa Black-Angus härkää pekoni-caesarsalaatin kera. Annoksesta löytyy lihaa vähintään 300 grammaa, joten suurempikin nälkä lähtee taatusti tällä erittäin maukkaalla annoksella.
Lohta, parsa-perunasalaattia ja tilli-tsatsikia.
Ylikypsää chilipossua, hot&sour-salaattia ja habanero-aiolia.
Jerk Brisket eli häränrintaa ja savupaprika-coleslaw.
Mielestäni yksi Kuopion viihtyisämpiä terasseja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti